Wij zijn...

Ingrid Hollema

Met haar schat aan ervaring als kraamverzorgende, kraamverpleegkundige, moeder én natuurlijk verloskundige, staat ze jullie met raad en daad bij tijdens deze bijzondere periode. Vertrouwen wil ze jullie graag meegeven. In jezelf, je partner en ook je verloskundige. Ze kijkt naar jullie wensen als (aanstaande) ouders, zodat ze je daarin zo goed mogelijk kan begeleiden. Zo kan deze ervaring je laten groeien voor de rest van je leven!  

Tijdens haar opleiding tot kraamverzorgster deed ze een stage in Nicaragua (Midden-Amerika) en begeleidde zelfstandig bevallingen. Een bijzondere periode die haar vormde en motiveerde om haar droom tot verloskundige werkelijkheid te laten worden.  Niet lang nadat ze zelf moeder werd zag Bloesem Verloskundigen het levenslicht!  

Andersche van der Poel

Al ruim dertig jaar begeleidt Andersche andere ouders in deze bijzondere periode. Elke keer met oprechte verwondering. Het vak verloskunde, de geboorte van nieuw leven, dat is en blijft een bloeiend geheel. Tijdens de negen maanden zwangerschap werkt Andersche toe naar dat grote moment: de bevalling. Bijzonder vindt ze het ook om ouders opnieuw te mogen verwelkomen in de praktijk. Ze kijkt er naar uit om jullie te mogen begeleiden in deze onvergetelijke tijd!

Andersche is naast verloskundige moeder van vier dochters. Alle vier werden thuis geboren. Herinneringen die ze koestert. Intussen zijn de kleine meisjes zo groot dat ze nu langzaam uitvliegen. Maar die liefdevolle geboorte-ervaringen die zou ze iedereen toewensen! 

 

Paulien Raspe

Paulien is naast verloskundige gespecialiseerd in het maken van medische echo’s. De bekende 13 en 20 weken echo wordt dan ook gemaakt door Paulien. Ze probeert er altijd een speciaal moment van te maken. Het blijft bijzonder om zo’n klein wonder in de baarmoeder te kunnen bewonderen! Iedere zwangerschap is uniek. Er verandert veel in lichaam en leven in een korte tijd. En hoe mooi is het om daar een waardevolle bijdrage in te kunnen leveren?

Paulien is zelf moeder van twee kinderen. Ze heeft zelf ervaren hoe bijzonder het is om zwanger te zijn, hoe belangrijk goede begeleiding is en hoe fijn het is om thuis, in je vertrouwde omgeving te kunnen bevallen. Heerlijk dat deze keuzemogelijkheid er in Nederland is. 

Eliana Magna

Eliana is de jongste loot aan onze Bloesemtak. Het mooiste dat er is vindt ze het begeleiden van de komst van nieuw leven. Van zwangerschapswens tot kraambed. De weg naar het ouderschap is bijzonder en voor iedereen anders. Daarom begeleidt ze jullie op een manier die bij je past.

Al jong wist Eliana dat ze in de zorg wilde werken. Na de geboorte van haar oudste zoon wist ze zeker dat dát verloskunde moest zijn. Intussen is ze moeder van twee jongens. Ze hoopt jullie snel te leren kennen!

Achterwacht en waarneming

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Om deze zorg te garanderen en de eventuele afwezigheid van één van ons op te vangen hebben wij een achterwachtregeling ingesteld en waarneming verzorgd.  Wij hebben een achterwachtregeling met  Verloskundigenpraktijk Juf Ooievaar in Wolvega en Verloskundigenpraktijk de Vroedschap in Oosterwolde. Bij ziekte, verlof, vakantie of nascholing hebben wij waarneming.

Opleidingspraktijk

Met veel liefde begeleiden wij de bloei van nieuw leven. Onze kennis & kunde brengen we graag over op de verloskundigen van de toekomst. Daarom zijn wij een opleidingspraktijk. Tijdens het spreekuur, de bevalling of in het kraambed kun je dus een student tegenkomen. Altijd onder begeleiding van een van ons. Mocht je dat niet fijn vinden, dan kun je dat altijd laten weten zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Zullen we je terugbellen?

Naam Telefoonnummer
© 2024 Bloesem verloskundigen
| Website: Het Wep